Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját, a cukrot és a bort, majd hozzáadjuk a kevés vízben feloldott zselatint, és az egészet a hűtőbe tesszük. A mandulás csókot rumba
Egy tálban összekeverjük a sütőporos lisztet a Rama margarinnal, a tojások sárgájával, a reszelt citromhéjjal és a cukorral. Egy órára hűtőbe tesszük, majd henger formára
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, majd tegyük egy sütőpapírral kibélelt tortaformába. Villával szurkáljuk meg. a keményítőt keverjük ki egy kis tej
A vajat (vagy a Rama margarint) egy robotgép segítségével lágyra keverjük, majd beletesszük a porcukrot, a vanillincukrot, és ezeket jó alaposan összekeverjük. A liszthez
Fogunk egy tálat, és beletesszük a vajat, a búzadarát, majd miután elkevertük, állni hagyjuk. Ezután megsózzuk, hozzáöntjük a likőrt, és annyi vizet, hogy jól gyúrható ma
A tojássárgáját a vajjal habosra keverjük, azután lassan hozzáadagoljuk a lisztet, a sütőport, a darált mandulát, a cukrot, a konyakot és 3 evőkanál vizet. Alaposan össze
Egy tálban a lisztekhez keverjük a mandulát, a cukrot és a vajat, majd az egészet eloszlatjuk kagylóformájú sütőformákban. Így előmelegített sütőben, 175 C-on kb. 15-20 p
Ugrás a lap tetejére >>