Sütőt előmelegítjük. Formát kivajazzuk és morzsával megszórjuk. Magvakból félreteszünk egy maréknyit, a többit durvára vágjuk. Aszalt gyümölcsöket felaprítjuk, összekever
2 ek. langyos vízben oldjuk fel az élesztőt, és hagyjuk 15 percig állni. A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Tegyük keverőtálba a lisztet, az élesztőt és a cukrot. Keverjük
Felolvasztjuk egy edénybe a vajat és kissé hűlni hagyjuk. Egy 3L-es jól záródó edénybe szitáljuk a sütőporral elkevert lisztet. A cukorral és a reszelt citromhéjjal össze
Rama margarint felolvasztjuk, hozzáadjuk a cukrot, majd a tojásokat és csomómentesre keverjük. Belekeverjük a kukoricadarát is. Liszthez hozzáadjuk a sütőport, citromhéja
Egy tálban verjük habosra a vajat a cukorral, majd keverjük bele a tojásokat is. Egy másik tálban keverjük össze a lisztet a fűszerekkel, a szódabikarbónával , a sóval és
Sütőt előmelegítjük. Formát kivajazzuk és morzsával megszórjuk. Vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojásokat és jól elkeverjük. Lisztet a sütőporral, szódabi
2 ek. langyos vízben oldjuk fel az élesztőt, és hagyjuk 15 percig állni. A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Tegyük keverőtálba a lisztet, az élesztőt és a cukrot. Keverjük
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos, cukros tejszínben. Eközben a tojások fehérjét felverjük a sóval és a cukor felével. A vajhoz keverjük a tojássárgájákat, a maradék cuk
Ugrás a lap tetejére >>