» 4 tojás » 50 g zsemlemorzsa » 200 g darált dió » 80 g barna cukor » 4 ek. kakaó » 4 ek. tejszín » 1 ek. rum » 1 tk. sütőpor » őrölt fahéj
Sütőt előmelegítjük. Formát kivajazzuk és morzsával megszórjuk. tojásokat szétválasztjuk, fehérjét kemény habbá verjük. Sárgáját kikeverjük a morzsával, dióval, barna cukorral, kakaóval, tejszínnel és a rummal. liszthez hozzáadjuk a sütőport és a fahéjat. tojásos krémbe belekeverjük a fahéjas lisztet és a tojásfehérjét. 40 percig sütjük. Porcukorral szórjuk meg.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom