Verjük a tojássárgáját és a cukor egyharmadát habosra. Tojásfehérjét is verjük keményre, és adjuk hozzá a cukor egyharmadát. A tejszínt is verjük fel a maradék cukorral,
Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, majd hozzákeverjük a Rama margarint, a porcukrot, a sütőport, a kakaót, a tojást és a tejet. Az egészet alaposan összegyúrjuk, m
A zselatint a vérnarancslére szórjuk, majd ha megkocsonyásodott, felolvasztjuk és összekeverjük a cukros tojással. A narancshéjat a tejbe szórjuk, melegíteni kezdjük, köz
A tojásfehérjét jól verjük fele egy habverővel, majd folyamatosan dolgozzuk hozzá a porcukrot és addig keverjük a habverővel, amíg kemény lesz.
A tejet melegítsük, majd
A habosra kevert vajhoz hozzáadjuk a tojássárgákat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a a darát, a Gusztinlisztet, a citrom levét és lereszelt héját, majd hozzákeverjük a sütő
A cukrot, vaníliás cukrot, tojás sárgáját, Rama margarint és a sót jól kikeverjük. A tejet csomómentesen kikeverjük a liszttel, majd ebbe belekeverjük a felvert tojásfehé
Előmelegítem a sütőt 180 C-ra és kivajazok, kilisztezek 6 darab 1-2; decis kerámiatálkát.
A darabokra tört étcsokit gyenge gőz fölött kevergetve megolvasztom, és félret
Puhára főzzük a gesztenyéket, majd leszűrjük róluk a vizet, és mindegyiket kétfelé vágjuk. Kikaparjuk a belsejüket, és áttörjük. Hagyjuk kihűlni, majd utána összekeverjük
Ugrás a lap tetejére >>