» 400 g felkockázott sárgabarack » 80 g darált mandula » 3 ek. amaretto » 3 tojás » 3/4 csésze cukor » 2 csésze liszt » 2 tk. sütőpor » 140 g vaj
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A tojásokat keverjük ki a cukorral, majd adjuk hozzá apránként a lisztet és a sütőport. A vajat olvasszuk meg, és keverjük a masszához. Adjuk a tésztához a sárgabarackot, a mandulát és az amarettot. Öntsük a tésztát kivajazott kenyérformába, és süssük 50 percig. Hagyjuk kihűlni, majd borítsuk ki a formából.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 50 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom