A csokit, a vajat és a cukrot felöntjük a tejjel, majd addig főzzük, amíg az egész felolvad. Ekkor hozzákeverjük a kakaóport, a kókuszreszeléket, a lisztet, a sütőport és
A meggyet rumba áztatjuk, a gesztenyepürét összenyomjuk. Ezeket összekeverjük, valamint hozzáadjuk a ledarált diót és a zsemlemorzsát is. A réteslapokat előkészítjük, vaj
Egy üvegtálat kivajazunk, majd kirakjuk a babapiskótával.
A gesztenyemasszát összekeverjük a rummal. A zselét feloldjuk egy kevés vízben, majd a masszához adjuk. 2,5 dl
A gesztenyét jól összedolgozzuk a cukorral és a rummal, majd 13 egyforma darabra osztjuk. Mindegyikbe egy-egy szem kimagozott rumos meggyet csomagolunk, és vizes kézzel g
A gesztenyekrémet jól dolgozzuk össze az armagnaccal.
Egy kézi habverővel dolgozzuk össze a tejszínt a cukorral és laza mozdulatokkal keverjük össze a gesztenyés keverék
A bevagdalt gesztenyéket megpirítjuk, külső héjukat eltávolítjuk. Ezután forró vízbe tesszük, hogy belső héját is el tudjuk távolítani. Ha ez is megvan, cukros-vaníliás t
A Ramát kikeverjük a cukorral, majd beleszórjuk a kekszet. Utána összedolgozzuk a gesztenyemasszával és a rummal. Ha túl kemény, adjunk hozzá egy kevés tejet.
A masszáb
A sertésháj hártyáit eltávolítjuk, majd ledaráljuk, összegyúrjuk kevés liszttel, és úgy formázzuk, hogy téglalap alakú legyen. Ezután a hűtőben állni hagyjuk. Eközben a l
Ugrás a lap tetejére >>