A cukorból és a vízből néhány perc alatt szirupot főzünk, majd hűlni hagyjuk. A citromokról hosszában levágjuk tetejüket, húsukat eltávolítjuk. Ezután a cukorsziruppal va
A cukorból és a vízből néhány perc alatt szirupot főzünk, majd hűlni hagyjuk. A grapefruitok aljából egy kis szeletet levágunk, hogy megálljanak, majd tetejüket is levágj
A cukorból és a vízből néhány perc alatt szirupot főzünk, majd hűlni hagyjuk. A narancsok aljából egy kis szeletet levágunk, hogy megálljanak, majd tetejüket is levágjuk,
A tojássárgáját és a cukrot kikeverjük, hozzáadjuk a citromlevet és a pépesített málnát. A tojásfehérjéket felverjük, majd óvatosan a krémbe forgatjuk. Kis tálkákba kanal
A cukorból és a vízből néhány perc alatt szirupot főzünk, majd hűlni hagyjuk. A narancsok aljából egy kis szeletet levágunk, hogy megálljanak, majd tetejüket is levágjuk,
A mazsolát a konyakban három órát áztatjuk. Egy tálban felverjük a tojást a mézzel, az eszenciával és a joghurttal. A tejszínt is felverjük, majd a joghurtba forgatjuk. A
A kockacukrokkal dörzsöljük be a narancsok héját.
Egy kézi habverővel dolgozzuk össze a joghurtot a tejszínnel és egy kis narancslével. Ha már elég krémes kanalazzuk egy
A tejszínt elektromos habverővel keményre verjük. A joghurtot jól dolgozzuk össze a vaníliás cukorral, a porcukorral, a kifacsart citrom levével és a triple sec-kel. Ezut
Ugrás a lap tetejére >>