A fagyit szeletekre vágjuk és lehűtött kelyhekbe tesszük. Az elfelezett, kimagozott szőlőt eloszlatjuk rajta, majd rákanalazzuk a tejszínhabot. Végül meghintjük a mogyoró
A málnát pürésítjük, összekeverjük a felvert tejszínnel, majd fél órára mélyhűtőbe tesszük. Ezután egy kifolpackozott formába tesszük a vaníliagombócokat, és közé öntjük
Jól megmossuk, és megtisztítjuk a gyümölcsöt, majd átpasszírozzuk. Az így kapott gyümölcsvelőhöz hozzáadjuk a vízben, tűz felett felolvasztott cukrot, mikor az már kihült
Egy lábosban felforraljuk a tejet a cukorral, a sziruppal és a tejszínnel, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját, és besűrűsítjük. Ezután beleszórjuk a csokit és az össze
A cukrot oldjuk fel a vízben és a rózsavízben. Fagyasszuk keményre.
Előkészület: 10 perc.
A reszelt citromhéjat és a cukrot egy lábosba tesszük, felöntjük fél liter vízzel, majd kb. 5 percig forraljuk. Ezután leszűrjük, félretesszük. A mazsolát rumba áztatjuk,
A fagylalt hozzávalóiból fagyit készítünk, de a felaprózott szilvát csak a végén tesszük bele. Eközben a felkockázott almát és körtét vajon megpirítjuk, majd hozzákeverjü
Forraljuk fel a tejet, majd keverjük bele a cukrot. Hagyjuk kihűlni, és keverjük össze a sárgabarackkal. Fagyasszuk le.
Előkészület: 10 perc.
Főzési idő: 5 perc.
Ugrás a lap tetejére >>