A fagyit négy kehelyben eloszlatjuk, majd rátesszük a kajszit. Ezután meglocsoljuk az öntettel, majd a tejszínnel és a mandulával díszítve kínáljuk.
A fagyit lehűtött kelyhekbe kanalazzuk, majd rárakjuk a tejszínhabot. Ezután az őszibarackot tesszük rá, majd meglocsoljuk az öntettel. Végül meghintjük a mandulaforgáccs
A tojássárgájákat gőz felett felverjük, majd felöntjük a felforralt tejjel, és miután elkevertük, az egészet leszűrjük. A fagylaltgépbe tesszük, a mascarponét és a tojásf
Mártsuk a barackokat először forró, majd hideg vízbe és szedjük le a héjukat.
Adjunk 2 liter vízhez 1,5 kiló porcukrot és egy félbevágott vaníliarudat. Főzzük fel, majd
Daráljuk le a pisztáciát. Keverjük össze a görög joghurtot, a mézet és a cottage cheese-t. Tegyünk hozzá pár csepp ételfestéket. Tegyük 1 órára a mélyhűtőbe, majd keverjü
A ledarált mandulát a tejbe keverjük a tejszínnel és a brandyvel együtt. Felforraljuk, pürésítjük, majd belekeverjük a cukorral elkevert tojássárgájákat is. Így sűrűre fő
Forrósítsuk fel 118 fokra a vizet, a cukrot és a mézet. Vegyük le a tűzről. Verjünk kemény habot a tojásfehérjéből, és forgassuk a szirupba. Tegyük bele a sajtot, a fenyő
Először daraboljuk össze a gyümölcsöket és áztassuk be a rumba. Közben készítsük el a fagyi alapját. Feltesszük forralni a tejet, és közben belerakjuk a hosszában szétsze
Ugrás a lap tetejére >>