Olvasszuk meg a csokoládét a tejjel, majd keverjük bele a mogyorót. Töltsük a keveréket apró formákba, és hűtsük le.
Előkészület: 10 perc.
Főzési idő: 2 perc.
A marcipánt összegyúrjuk a porcukorral, az őrölt mandulával, a darált dióval, a kakaóporral és a pernod-val, majd a masszát elnegyedeljük. Mindegyik negyedet kb. 15 cm ho
A friss ananászt pürésítjük és szűrőn átpasszírozzuk. A kókusztejet felforraljuk, majd beletesszük a kókuszport és a rumot. A tűzről levéve 5 percet pihentetjük. Az aprór
A mogyorót, a vágott pisztáciát, a porcukrot, a konyakot és a tojásfehérjét összekeverjük, majd dió nagyságú gömböket formázunk belőle. Ezután a gömböket megtöltjük egy k
A marcipánt és a porcukrot(2 evőkanállal félreteszünk) összegyúrjuk alaposan, majd belegyúrjuk az őrölt pisztáciát és a pálinkát. Ezután 1 cm vastagra nyújtjuk a masszát
Az apróra vágott nugát kockák kétharmadát gőz fölött megolvasztjuk, figyelve rá folyamatosan, majd a maradék nugátot is hozzáadjuk és sima krémmé dolgozzuk. Ezután a kony
Olvasszuk meg az étcsokoládét a vajjal és a tejjel. Adjuk hozzá a lisztet, a pisztáciát, az egész tojást és a 3 tojássárgáját. Töltsük a keveréket miniformákba, és süssük
A zselatint a csomagolásra írt útmutató alapján beáztatjuk. 5 dkg cukrot összekeverünk a pektinnel. 2,5 dl portóit és a citrom levét felforraljuk, majd hozzáadjuk az előb
Ugrás a lap tetejére >>