Az étcsokoládé bevonót apró darabokra vágjuk és a kétharmadát gőz fölött megolvasztjuk, majd a gőzről levéve hozzáadjuk a maradék egyharmadát. A most már folyós bevonót a
Egy habverővel dolgozzuk össze a porcukrot a citromlével, a tojásfehérjével és a mentalikőrrel. A felét öntsük át egy másik tálba és az egyikhez keverjük hozzá a zöld szí
A megmosott mentaleveleket durvára aprítjuk. A tejszín felforraljuk, majd levesszük a tűzről és beletesszük a mentát. 10 percig pihentetjük. Az apróra vágott csokoládét ö
A mézet mikrohullámú sütőben felmelegítjük, majd a feldarabolt marcipánra öntjük és hűlésig kevergetjük. Ezután jól összegyúrjuk. Az így kapott masszát, a habzsákba tölté
A narancs reszelt héját, a Cointreau-t és a narancs kifacsart levét a marcipánhoz adjuk, majd összegyúrjuk az egészet. Ezután fóliába csomagoljuk és 1 óráig állni hagyjuk
Miután a tejszínt felforraltuk, hozzáadjuk az aprított csokoládét és levesszük a tűzről. Folyamatosan kevergetjük a csokoládé olvadásáig. Ezután hozzákeverjük a mogyorópr
A tejszínt dolgozzuk össze a tejjel és folyamatos kevergetés mellett kezdjük el melegíteni. Főzzük közepes lángon és adjuk hozzá a félbe vágott vaníliarudat, a porcukrot
A vajat habosra verjük a cukorral és a vaníliás cukorral. A vízgőz fölött olvasztott csokoládéba belekeverjük a cukros vajas keveréket és a mogyoró háromnegyedét, majd al
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom