A
kókusztejet és a kókuszport 1 percig forraljuk a kókuszos töltelékhez. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket, majd a tűzről levéve 5 percig hagyjuk pihenni. A felaprított
csokoládét belekeverjük a krémbe és hagyjuk, hogy teljesen felolvadjon. Ezután a habzsákba töltés után minden
csokoládéhüvelyt a feléig töltünk. Az
ananászt turmixoljuk és áttörjük egy szűrőn az
ananászos töltelékhez. A felmelegített
kókusztejet
curryporral ízesítjük és összekeverjük a másik feldarabolt
csokoládéval. Olvadásig kevergetjük. Ehhez hozzáadjuk a
ananász turmixot és 15 percig állni hagyjuk. Szintén habzsákból beletöltjük a golyókba. 30 perc pihentetés után a temperált
csokoládét pergamen habzsákba tesszük és lezárjuk a golyókat. A
csokoládéba mártás után az aprított kandírozott ananásszal díszíthetjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>