A leveskockákat feloldjuk a tejben, belekeverjük a felkarikázott hagymát, sóval, borssal és majoránnával fűszerezzük. Beleöntjük a sört és a vodkát. A májakat megmossuk,
Fogunk egy lábost, beletesszük a tüdőt és a zöldségeket, majd felöntjük vízzel, és puhára főzzük. Eközben a zsírból és a lisztből rántást csinálunk, hozzákeverjük a felap
A sertésvelőről a hártyás részeket levágjuk, majd felkockázzuk. A lereszelt hagymát a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a velőt, sózzuk, borsozzuk, és készre sütjük. Ez
Tegyük langyos vízbe a pacalt néhány percig, majd jól csöpögtessük le. A sóval és borssal megfűszerezett májat tegyük a pacalba, göngyöljük fel és egy sütőedényben előmel
A megtisztított és felszeletelt májat fűszerezzük sóval és borssal. Ezután egy kis olajon pirítsuk meg mindkét oldalát egy-egy perc alatt, majd helyezzük őket papírtörlőr
Fogunk egy lábost, beletesszük a zöldségeket, a hagymákat és a fűszereket, majd felöntjük vízzel, és felforraljuk. Ekkor beletesszük a nyelvet és a szívet, majd 40 percce
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, pirospaprikát szórunk rá, majd hozzáadjuk a velőt, és megpároljuk. Közben beletesszük a vesét, a majoránnát és a borsozzuk. 4-5
A megtisztított és átmosott májat fűszerezzük ízlés szerint sóval, valamint borssal. Ezután az olajban mindkét oldalát 3 perc alatt pirítsuk meg.
A megtisztított és átöb
Ugrás a lap tetejére >>