A pacalt egészben beleteszem egy fazékba, felöntöm vízzel, beledobom a babérlevelet, őrölt köményt. Kb. másfél kétórát párolom fedő alatt míg félphua nem lesz. Miután kih
A megtisztított pacalt előfőzzük, majd felcsíkozzuk. A zöldségeket és a fűszereket felvágjuk, majd az egészet olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, puhára pároljuk. Ekko
A pacalt előfőzzük, felcsíkozzuk, majd a megpirított hagymához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, a rozmaringgal ízesítjük, majd felöntjük a borral, a paradicsompürével és a kevés
A veséket elfelezzük, fehér részüket eltávolítjuk, majd felcsíkozzuk. Lisztbe forgatjuk, majd olajban megsütjük, és félretesszük. A maradék zsírba tesszük a felaprózott m
A hagymát megfuttatjuk a forró olajon, rászórjuk a pirospaprikát, majd rátesszük a megmosott, leszárított májat. Kevés vizet adunk hozzá, majd amikor félig megpuhult bele
A májakat megmossuk, leszárítjuk, majd olajban megsütjük. Kiszedjük, az olajat leöntjük, hogy csak egy kevés maradjon a serpenyőben. A répát felcsíkozzuk, majd megfuttatj
A veséket kettévágjuk, az ereket eltávolítjuk. Egy lábosban forró vízbe tesszük a hagymát és a borsot, majd ebben leforrázzuk a veséket. Ezután hideg vízzel leöblítjük és
A sertésvelőt langyos vízbe beáztatjuk és leszedjük róla a hártyás réteget. Enyhén besózzuk és jöhet a hagyományos panírozás: liszt, tojás, zsemlemorzsa. Ha elkészültünk
Ugrás a lap tetejére >>