Fogunk egy lábost, beletesszük a tüdőt és a zöldségeket, majd felöntjük vízzel, és puhára főzzük. Eközben a zsírból és a lisztből rántást csinálunk, hozzákeverjük a felap
Fogunk egy lábost, beletesszük a zöldségeket, a hagymákat és a fűszereket, majd felöntjük vízzel, és felforraljuk. Ekkor beletesszük a nyelvet és a szívet, majd 40 percce
Fogunk egy lábost, beletesszük a tüdőt, a zöldségeket, majd sózzuk, felöntjük másfél liter vízzel, és megfőzzük. A tüdőt ezután kétszer átdaráljuk. Közben a zsírból és a
Bográcsban szalonnát olvasztunk, hagymát vágunk rá, és felöntjük vízzel. Beletesszük az apróra vágott tüdő és szívdarabokat. Petrezselyemmel és zöldpaprikával ízesítjük,
Miután a tüdőt pár percre forró sós vízbe tettük, kivesszük, az eres részeket kivágjuk belőle és ledaráljuk vagy apróra vágjuk. Ezután zsiradékon apróra vágott hagymával
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom