Az alma hibás részeit eltávolítjuk, majd a héjával és magjaival együtt megfőzzük, annyi vízben, amennyi ellepi. Utána leszűrjük, majd pár órát állni hagyjuk. Amikor leüle
Pucoljuk meg az almákat, szeleteljük fel, engedjük fel vízzel és facsarjunk bele egy citromot. Pároljuk meg az almákat, majd szűrjük le. Az almalevet főzzük fel és rotyog
A dinnyét felszeleteljük, kimagozzuk, majd megfőzzük. Utána áttörjük, belekeverjük a keményítőt és 1 evőkanál cukrot. Lassan forraljuk még pár percig, majd a tűzről levév
Ha fagyott az eper kiolvasztjuk, ha friss megmossuk és kicsumázzuk. A zselatinlapokat kis darabokra vágjuk. Az eperből néhány szemet félreteszünk, a többit leturmixoljuk.
A paradicsomot feldaraboljuk, majd addig forraljuk, amíg a héja besodródik. Utána átpasszírozzuk, a levet pedig egy éjszakát állni hagyjuk. Ezután belekeverjük a cukrot,
A gyümölcsöt víz nélkül főzzük, majd ha már összeestek a szemek, átpasszírozzuk. A levét 10-15 percig magas fokozaton főzzük, belekeverjük a cukrot, és folytonos keverés
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom