Mossuk meg az epret, és keverjük össze fél csésze cukorral. Vágjuk kisebb darabokra a rebarbaraszárakat. Szórjuk meg a maradék cukorral, és keverjük össze. Öntsük egy láb
Mossuk meg az epret, és keverjük össze fél csésze cukorral. Vágjuk kisebb darabokra a rebarbaraszárakat. Szórjuk meg a maradék cukorral, és keverjük össze. Öntsük egy láb
Mossuk meg az epret, és keverjük össze fél csésze cukorral. Vágjuk kisebb darabokra a rebarbaraszárakat. Szórjuk meg a maradék cukorral, és keverjük össze. Öntsük egy láb
Bogyózzuk le a ribizlit, és mossuk meg. Mikor ez kész, nyomkodjuk össze és tegyük fel főni 2 deci vízzel másfél kilót. Szűrjük át egy finom szitán és a kapott léhez kilón
A barack héját lehúzzuk, felszeleteljük és kimagozzuk. Összekeverjük a cukorral, majd állni hagyjuk. Ha túl sok levet ereszt, leöntjük róla, ha nem, akkor a lével együtt
Folyó víz alatt öblítsük át a barackokat, szárítsuk meg, szedjük szét, magozzuk ki és vágjuk cikkelyekre. Ezután jól forgassuk össze a cukorral és tegyük a hűtőbe egy nap
A dinnye héját levágjuk, magjait eltávolítjuk, húsát felkockázzuk. A citromot kis kockákra vágjuk, majd a dinnyével együtt a cukorból és vízből főzött sziruphoz adjuk. 10
Vágjuk félbe a dinnyéket, magozzuk ki és a húsát kockázzuk fel.
A cukrot engedjük fel 4 deci vízzel, főzzük fel, majd pároljuk mérsékeltebb lángon folyamatos kevergetés
Ugrás a lap tetejére >>